dimarts, 17 de maig del 2011

El Cràter en campanya #vitaminacompromis #novoteucamps #22M


No he sigut mai de fer campanya política, però crec que ja està bé. No sou molts els que passeu per ací i la majoria em coneixeu personalment, però per si s'acosta algú tan desconegut com benvingut, vos anime a anar aquest diumenge a votar. I a votar amb reflexió, amb ràbia, amb il.lusió ... perquè no tots són iguals, o almenys, donem una oportunitat a aquells que encara no l'han tinguda. Que són menuts però hi són, buscant solucions a aquesta crisi en allò menut, en allò que la majoria tenim més a prop.
Que es preocupen pels barris, pels grups minoritaris, per la llengua, per l'ecologia, per la gent i no perquè ens vegen des de fora, pels seus amics i per ser el més d'allò més en aparença i el pitjor en el dia a dia.
El diumenge vaig estar en l'acte central, i hi va haver moments en què em van aflorar llàgrimes. Reflectiren la meua situació i la de tants joves a la perfecció. La tenen present i volen fer coses per intentar pal.liar-la. El PP i el PSPV-PSOE també ho veuen, però els uns des de la Generalitat i els altres des del Govern no han fet res. Donem una oportunitat a Coalició Compromís.

3 comentaris:

Carlos ha dit...

Estoy contigo Raquel!
Espero que se anime mas gente, que todo no es PP/PSOE, y si somos muchos lo conseguiremos!

Alba ha dit...

Soy Alba, que ahora no se como cambiar el nombre en la entrada!!!jeje

Raquel* ha dit...

Voto a voto se llegará al 5% ;)