dijous, 19 de maig del 2011

Els malsons del PP-PSOE

"Podem votar perquè no guanyen tant, per a preparar-nos a treure’ls de les institucions des de l’endemà de les eleccions. Hauran de governar i ho han cremat tot. La pròxima legislatura serà un malson del PP que patirem tots. I el seu règim caurà. Per si a algú li interessa, jo votaré Compromís."
Final de l´article "I passaran... (reflexions sobre les eleccions municipals i autonòmiques)" de Rafa Xambó.

Tot i que la notícia aquests dies no siga precisament les eleccions, no ens hem d'oblidar que diumenge hem de votar. No insistisc més, però als grans els hem de reduir, i als petits els podem donar veu. Està a les nostres mans.


Mònica Oltra anit a Canal 9

Mònica Oltra ha de tenir veu a les Corts. Ahir ho va demostrar una vegada més, per primera vegada a Canal 9, amb un discurs coherent i convincent i una samarreta que deia "Canal 9 manipula". La reina de les samarretes amb missatge que des d´anit és Trending Topic al Twitter estatal.

D´altra banda, el moviment #15M traspassa les fronteres de l´Estat Espanyol: la Puerta del Sol apareix en portada de mitjans com el Washington Post nord-americà o el Die Tageszeitung alemany. I hi ha acampades de suport a Mèxic, Argentina, Colòmbia, Alemanya, França, Regne Unit, Bèlgica, Àustria o Itàlia (especialment orgullosa del suport fiorentino :).
Assemblea d´ahir. Unes 1500 persones omplíem la plaça de l´Ajuntament de València.
I al capvespre vaig estar en una plaça de l'Ajuntament amb moltíssima més gent de la que havia el dia anterior. I hui  hi serem més, encara que ploga. A les 20h nova assemblea a la plaça. Hui no ho pregunte, hui ho afirme: Ens veiem!

2 comentaris:

Bala perdida ha dit...

Aquesta volta si que m´he assabentat a temps, compteu amb mi amb paraigües inclós,(tinc el teu Marta jejej)

De les poques vegades que aquesta Bala perduda sap bé el lloc on ha de estar, amb un munt de gent tan perduda com jo.....en algun punt s'ens trobarem tots.

Raquel* ha dit...

:D Ens veiem!!! :D