dissabte, 14 de maig del 2011

Ortografia, #novoteucamps, Llevant-Barça, l´Etna i #todosconlorca

Ahir vaig tindre moltes coses al cap que volia comentar per ací. Hui se'm fan massa, així que a poc a poc i a pinzellades...

La pinzellada vermella la posa l'ortografia. Aquests dies he fet un examen del que ja parlaré més, però ... Com pot un examen per un organisme oficial tindre faltes d'ortografia en els seus enunciats? D'altra banda ortogràfica, fa mesos que reformaren una clínica al meu barri amb el seu rètol en valencià "Podologìa. Infermerìa". Ara per ara m'he convertit en màxima sospitosa de la desaparició dels accents del rètol. D´açò ja parlaré també.

La pinzellada sense blau la posen Al Tall, que ja s'ha cansat de callar davant les barbaritats campsianas i ha llançat aquest romanç. I aquesta web, que per a qui no tinga clar el seu vot a les properes eleccions, et diu, després d'unes preguntes, quin partit ajusta més el seu programa a les teues idees. A mi em coincideix el resultat amb la meua intenció prèvia de vot ;)

La pinzellada blaugrana la posen el Llevant i el Barça que ahir es van tractar molt bé i es van anar tots contents. I segurament el diumenge el partit del Llevant contra el València serà un altre partit de "colegueo". Enhorabona al Barça!

La pinzellada taronja la posa l'Etna, que aquesta nit ha tornat a entrar en erupció.

Però la pinzellada negra la posa el terratrèmol de Lorca. Moltíssima força pels damnificats.

Queden més pinzellades per donar, però el negre les ha tapades.

2 comentaris:

El senyor del parquet dolç ha dit...

Hola Llunàtica!
Faltes d'ortografia a les institucions valencianes... de què em sona això? No serà que eres una catalanista i apliques les normes d'una llengua mooooolt semblant (perquè segurament es van copiar, malament, quan vingueren a passejar-se per ací) dels nostres veïns del Nord?
Sobre "al tall", què dir? Molt seva la cançó, i genial la web! En un principi va quedarme un empat a tres de les forces progressistes (cosa que va indignar-me un poquet...), però després de fer la ponderació, ja s'han quedat les coses com esperava ;)

Jo també vull enviar força per a Lorca, i una cridada d'atenció a companys arquitectes: les normatives sísmiques no són un tràmit a passar, és molt important que les nostres estructures es comporten en situacions així.

Salut!

Raquel* ha dit...

Mareta, quin comentari!
En les faltes d'ortografia de l'examen no en té res a veure un hipotètic catalanisme ... L'examen estava sencer només en castellà!! (exceptuant el títol, que estava bilingüe ...);)
Ens veiem demà!