divendres, 16 de març del 2012

La Caga Rita

Com deia ahir, hui hauria falla plantada al Cràter. Ací està, a temps, encara que massa escatològica pel meu gust i per estes hores del matí... malauradament els polítics que tenim no deixen altra opció. Bones Falles!



Falla virtual 3D La Caga Rita, a càrrec d'Acció Cultural del País Valencià, la Societat Coral El Micalet i Ca Revolta

És la primera falla virtual en 3D de la història que pretén 'no només revitalitzar les falles sinó, sobretot, recuperar l'esperit transgressor i crític que és l'element principal de l'autèntic esperit faller'. 

El motiu central de la falla és 'una figura provocativa de Rita Barberà aponada cagant tota la merda d'Emarsa, els bolsos de Vuitton i la Fórmula 1. Del cul li surt el cap de Francesc Camps, al costat hi ha l'Infiniti amb Ricardito Costa caçant papallones i darrere d'ell, Paula Sánchez de León gaudint la porra que un polícia li clava'. A més, dalt d'una grua, apareixen Carlos Fabra i l'Aeroport de Castelló. Un avionet volta per la falla amb el lema 'Saplana tarifa plana'. 

Tant els autors plàstics de la falla com els escriptors del llibret prefereixen romandre en l'anonimat 'per evitar les represàlies del poder'. La cremà serà el dia 18 de març a les huit de la vesprada a Ca Revolta, coincidint també amb el final de les activitats de les Falles Populars i Combatives.



I hui cal felicitar
a la "señorita de los canguros imprevisibles"
que hui fa 30 anys
i en lloc de Camps
ella té flors en el cul increïbles! ;)

Felicitats!!!

3 comentaris:

Sileno ha dit...

ZERO GLAMOUR!!! Quina necessitat de posar eixa imatge de Rita fent les seues coses en l'imaginari col·lectiu???
Felicitats a la Srta. dels Cangurs Imprevisibles!

lola ha dit...

Gracias a los dos!!Qué gusto cagar flores...jaja

Raquel* ha dit...

En fin... qué poco fino está el Cráter... ¿serán los petardos?