diumenge, 3 d’octubre del 2010

Dents de llet

Dues nits seguides de somnis de manual.
Divendres nit somnie que òmplic gots de llet, així, sense res més. Un darrere l'altre. S'omplen, desapareixen i apareix un altre buit que torne a omplir. (Si sueña que sirve la bebida, significa que le van a pedir un favor con respecto al dinero -Això passà ahir, que fort!-. La leche simboliza los instintos maternos, el amor maternal, la bondad humana y la fraternidad - Aprofite per a donar l´enhorabona, també per ací, als papas d´Álvaro ;).
Dissabte nit somnie que se'm cauen les dents, una altra vegada. Però hui alguna cosa els tritura sobre la taula.

I ahir la indignació política, encara una miqueta més. Com es pot fer de la mort d'un ésser humà, un lema polític que amaga tanta xenofòbia i intolerància darrere? Com es pot fer d'una manifestació neofeixista un processó silenciosa atraient a gent que estic convençuda, o vull estar-ho, no assumeix ni la meitat de les polítiques (se'ls podria dir així?) d'aquest "partit"? Com és possible que la gent es deixe enganyar així? Señorita de las "margaritas mágicas", respirem.

Però la tornada a les classes de relaxació, un cinema, el correfoc, les dolçaines, l'orquestra, l´omplir els caps de setmana de coses interessants per fer, i que ja tinc bitllets per tornar a Firenze!, han llançat el cap de setmana a cotes altes. :D
Feliç primer cap de setmana d'octubre!