dilluns, 10 d’octubre del 2011

La Plaça Redona


Alguns m'heu escoltat aquest cap de setmana aconsellar-vos la visita al nou estat de la Plaça Redona. I la meua explicació era just aquesta, el "Gran Hermano del Patrimonio Valenciano" coincideix exactament en això amb mi (i a més ha fet fotos...) 
La foto és de jdiezarnal.com
La plaça està ara com es va crear, sense aquelles paradetes entranyables que ja no hi tornaran i sense les noves de gel que han de vindre. 
Aprofiteu aquests dies abans que el vidre i l'acer ocupen allò que va ser fusta. Encara que potser amb la crisi, tinguem una miqueta més de temps.

Gracies a la "senyoreta del piti a piazza Pitti" per la visita. Re-passejar València amb bona companyia forastera sempre és un plaer :)

Altres visions de la plaça:

I una signatura per tractar de salvar-la. (No tots els arquitectes volen construir sense veure més enllà, de vegades alguns ens adonem de que és més important no destruir la història).

2 comentaris:

El senyor del parquet dolç (hui com a advocat del diable) ha dit...

No se, a mi no em sembla mal del tot que es faça una reinterpretació de l'annell interior... Tampoc era gloriós... A veure, està clar que tenim un Ajuntament que es preocupa pel patrimoni ben poc, com no deixa mai de demostrar, però precissament això, que manté la volumetria que coneixem... Vaja, tinc dubtes... No se si està taaaan malament com alguns diuen.

Raquel* ha dit...

Això de la reinterpretació podria estar bé. Però a mi, els renders que he vist, no m'han molat un pèl ... sobretot la pèrgola.
Com tots sabem, dels renders a la realitat sol haver-hi un món ... el problema està a saber si és un món millor o encara pitjor ...
Com fer-ho, ho faran ... doncs esperarem a veure-ho acabat per tindre aquesta discussió, encara que, per llavors, d'Arquitecte ja només em quede un títol en A3 ;)