diumenge, 31 de gener del 2010

El Cabanyal al sol

Aquest matí ha estat la manifestació pel Cabanyal sota el lema: "El Cabanyal és nostre i el volem sencer i viu". Després dels dubtes entre dissabte de vesprada - diumenge de matí, crec que l´organització prengué la decisió encertada. L´oratge s´ha aliat amb qui defensem la rehabilitació del Cabanyal i la manifestació ha sigut un èxit clamorós, tot i el que puga dir la policia, Cabañal 2010, Canal 9 (si és que diu quelcom) o Rita; 3000 o 30000 em té el mateix, al carrer de la Reina n´érem un fum de gent lluitant amb música, pancartes i veu per la vida d´aquest barri. Hem de confiar en el poder de la col.lectivitat, i em de fer costat a aquells a qui volen enderrocar la casa, per ells i pel futur de la nostra ciutat. Una València que ja mira al mar, el Cabanyal forma part d´eixa València... Deixeu-vos de prolongacions (amb una miqueta de desviació, no fotem el balneari...) i possibiliteu la rehabilitació del Cabanyal-Canyamelar. Menys especulació i més rehabilitació! El Cabanyal és nostre i el volem sencer i viu!
A banda d´aixó, el cap de setmana s´ha desenvolupat entre cerveses al sol (que jo crec que fins i tot m´he ficat un poquet moreneta), equilibrar centres energètics pensant en disfresses (d´açò he de parlar algun dia), dinars amb reencontres, cafenets, ànsia literària, becaetes i neteja de vinils (ja porte mitja col.lecció organitzada!)...
Al remat, molt bon cap de setmana, demà serà dilluns i caldrà esperar al pròxim, perquè continue treballant... almenys durant dos mesos més! :)