dijous, 10 de juny del 2010

10001

I és que torne a tindre una miqueta de temps per a escriure tonteries... però açó no tinc clar si és tracta d´una tonteria o d´una percepció sensorial binaria extraordinaria (que rima i tot!)... No visite el meu perfil del Last.fm massa a sovint, i fa una estoneta ho he fet. I mira per aon que m´he trobat que estava fent l´scrobbling 10001! Curiòs, no?

Per a demostrar que no m´ho invente... ¡Pantallazo del perfil!

4 comentaris:

la señorita de los complementos geniales ha dit...

jjj, el facebook me avisa de cuando publicas pero me gusta más comentarte por aquí ;)

Y mi comentario es para decirte que eres una suertuda!! a mi el lastfm este me cae muy mal.. no me dejó llegar ni a las 101...¿por qué???
Moraleja: disfrútalo mientras te dure porque el día que se le cruce el cable decide que ya has escuchado bastante y ya no te deja escucharlo nunca más :S

la señorita de los complementos geniales ha dit...

chicaaaaaaa, que como has puesto el enlace en azul y yo, con un ratón en la mano, pincho en todo lo pinchable pues he probado a entrar y me ha dejado!! Last.fm quiere reconciliarse conmigo aunque no se lo voy a poner fácil, jjjj, que una tiene su orgullo..

Por cierto, ahora mismo está sonando mi scrobbling 5001!

:P

El senyor dels estels viatgers ha dit...

I així, per als ignorants, què dimonis és un "scrobbling"?? Ja saps que jo per la música ja vaig fer prou amb passar del vinil...
Per cert, què els de Last.fm miren el cens? :P

PS: "aon"? "curiòs"?

Raquel* ha dit...

Señorita de los complementos geniales: a mí también me gusta más que me comentes por aquí, es su sitio! ;) A mí el programilla de Last hace tiempo que también dejó de funcionarme, pero tengo sincronizada mi cuenta con los reproductores que uso, y así se me va actualizando, ya por costumbre porque realmente no sirve para mucho...
Y tú no dejes de pinchar en todo lo pinchable! Seguro que más de una vez descubres cosas sorprendentes ;)

Senyor dels estels viatgers: com explicar què és un scrobbling ... podem dir que és un registre del que has escoltat per fer estadístiques de les teues apetències musicals (i cosetes derivades)... Però pots començar a fer scrobbling sense oblidar-te mai dels vinils.
Això del cens no ho pille, no sé si és una cosa que he escrit malament en valencià o alguna cosa del món friki del sistema binari, perquè jo l'únic que sé d'això últim és que tot són 0 i 1. Vaig ben encaminada? O res més lluny de la realitat?
I altra vegada i sense cansar-me demane mil perdons pel meu valencià... Deixarem les coses en On sense a, i curiós amb accent tancat... Conste que allò de aon, ho vaig escriure perquè no vaig posar en pràctica la teoria, que sí la coneixia ;)