dimarts, 18 de gener del 2011

El cap a la lluna...

Ahir, dins de la meua condició d´aturada, tenia tres cites entre les 8 i les 10 del matí: la primera al barri de la Seu i les altres dos a la UPV. Així que vaig matinar més que quan anava a treballar i em vaig estar poc queta. Tot va eixir segons el previst i a les 10:15 havia terminat les meues tasques del dia.

Per amenitzar el meu segon "lunes al sol", vaig concertar la quarta cita del dia amb la "señorita de los complementos geniales", a la qual he de dir que veig massa poc últimament, i a les 12am ja estava esperant el tramvia a La Carrasca.

(Els meus trajectes del poli a casa, quan no tinc pressa, solen ser amb tramvia fins a Marítim-Serreria i d'allà amb metro.)

Doncs anava en el tramvia, satisfeta d'haver complit tots els objectius del matí, amb el sol donant-me a la cara, llegint les últimes pàgines de "Riña de gatos" i amb temps suficient per arribar a casa i preparar alguna cosa interessant per menjar. En arribar a Les Arenes, vaig tindre una gran idea: "Em baixe del tramvia i m´acabe el llibre a la platja!" I immediatament després vaig pensar: "Potser no siga tan bona idea perquè vaig carregada amb el meu títol original, en tota la seua grandària, gegant i incòmode, que tants anys i esforç m'ha costat aconseguir, recentment retirat en la segona cita del dia, ... merda!" I llavors ja no em va donar temps a pensar més: vaig baixar a la parada de Mediterrani, vaig agafar una bicicleta i em vaig deixar les cames i els pulmons de tornada al poli.

Gràcies a la "señorita de los complementos geniales" per la tranquil.litat que em va transmetre.

2 comentaris:

la señorita de los complementos geniales ha dit...

jaja, pero si yo no hice nada!! Estas cosas pasan para darle vidilla a los lunes ;)

PD: si me deja comentar el fallo no es igual que el del arquitectillos..

Raquel* ha dit...

Ay... ¡hiciste mucho! Ese mensaje que leí en un semáforo hizo que no se me acabase de caer el pelo... jeje

El fallo FB debe ser una conspiración de esas de las que hablan en C9 xo al revés... jeje