dissabte, 17 d’octubre del 2009

Espartans amb bufandes blanquinegres

Aquesta nit es juga el València-Barça (és un partit dels que sí que m´agrada veure. La temporada passada vaig anar-hi a Mestalla, però hui estaré sentint els Sidonie a la mateixa hora... quin desficaci això dels events... sempre s´amuntonen!!!).
Allò que defineix de primeres el partit de hui serà la absència de Villa per lesió, la mort d´Andrés Montes (jugón!), l´esclat del cas Gürtel (o lamentablement no, ja sabem que el futbol és l´opi del poble...) i els vídeos que ha fet l´empresa patrocinadora del València C.F.
Aquests últims han generat noticia aquests dies. El primer el van fer cridant als aficionats i jugadors valencianistes a comportar-se com a guerrers espartans contra el Barça. Fins i tot s´han currat una web. Aiii... quants diners haurà costat fer açò? O amb l´ampliació de capital ja es pot fer de tot? (Veient el vídeo sencer he descobert que amb tot això col.labora també Canal 9... Total, un malbaratament més de diners públics, si serveixen per a tindre entretinguts als valencians, tampoc no és tant, no?)

La noticia ha sigut que el Comité Antiviolència ha instat al València a retirar l´anunci per promoure un comportament violent entre les aficions. I el patrocinador ha respost amb molt d´humor...

2 comentaris:

La señorita de los complementos geniales ha dit...

que bueno el video de Heidi... si es que hay que tomarse las cosas con un humor... jjjj

ains, siento que no puedas ver el fútbol, ese hubiera sido un buen motivo para ir viernes al concierto pero al menos yo no lo sabía.

Chica, cuanto tiempo sin pasarme por tu cráter y ahora debería estar con PR4 pero uuuffff, ayyyyyy, jjjj.

Bueno, un saludo! y hasta dentro de un rato

Raquel* ha dit...

Bueno, al final hubiese dado tiempo a ir a Mestalla y luego venirme con los Sidonie hacia WahWah, eh!!!
Jeje... al final fuimos buenos, pero no tanto... 0-0! jaja